Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα αποτελέσματα των ακαδημιών

 Διαβάστε τα πεπραγμένα των ακαδημιών της ομάδας μας που προελαύνουν απο επιτυχία σε επιτυχία δείχνοντας ότι το μέλλον της ομάδας είναι εδώ....





 Μιλτιάδης Ιλίου-Εθνικός 1-7 (ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ)
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 8 έκανε η ομάδα του Μάκη Σαμιώτη, αφού συνέτριψε την αντίστοιχη του Μιλτιάδη με 7-1. Οι κυανόλευκοι ήταν καταιγιστικοί από την αρχή και μόλις στο 10' το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με σκόρερ τους Αλιάση, Αγραβαρά και Γεωργίου. Το ημίχρονο έληξε 3-1. Κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Εθνικός θα κατεβάσει ταχύτητα, τα παιδιά του Μάκη Σαμιώτη δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν άλλα 4 γκολ με δράστες τους Καγιάση, Σκορδίλη, Βρεττάκο Παναγιώτη και Αλιάση(2ο προσωπικό). Ο προπονητής Μάκης Σαμιώτης χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
1)Ντόσκορης Η.
2)Στάφα
5)Γεωργίου ( c )
8)Βρεττάκος Παν.
10)Κονόμης
45)Αλιάσης
59)Στουραίτης
62)Αγραβαράς
(βασική 8άδα)
15)Παναγιωτόπουλος
14)Βρεττάκος Παυλ.
28)Τσιτσίρης
29)Σκορδίλης
33)Καγιάσης



ΕΘΝΙΚΟΣ –Πανεαπολικός 4-0 (27/4/13)
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ


Συνέχισε τις νίκες η ομάδα του προπαιδικού και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πανεαπολικός που πριν τον αγώνα αυτό ήταν δεύτερος, 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Εθνικό δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβληματίσει την ομάδα μας που, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, πραγματοποίησε μια ακόμα έξοχη εμφάνιση και πάει την επόμενη αγωνιστική στη Νίκαια για να σφραγίσει τον τίτλο απέναντι στον Ιωνικό.

Ο αγώνας στο 1ο ημίχρονο ήταν μονότερμα, με τον Εθνικό να επιτίθεται συνεχώς, να δημιουργεί ευκαιρίες να έχει 2 δοκάρια και να σκοράρει 2 φορές, ενώ ο τερματοφύλακας μας ήταν θεατής.

Ίδια περίπου η εικόνα και στο 2ο μέρος, με την ομάδα μας να πετυχαίνει 2 γρήγορα γκολ και στη συνέχεια να χαμηλώνει ταχύτητα, να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές βάζοντας όλα τα μικρότερα παιδιά, αλλά να συνεχίζει να είναι πολύ καλλίτερη του αντιπάλου.

Σημαντικό για την ομάδα η σταθερότητα στην άμυνα (διατήρησε το μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα) και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα αφού πέτυχε γκολ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με βολίδα έξω από την περιοχή, με συνεχόμενη προσπάθεια μέσα στην μικρή περιοχή , με κεφαλία έπειτα από σέντρα, με αντεπίθεση και συνδυασμό που έβγαλε μόνο του τετ-α-τετ τον επιθετικό μας.



Εθνικός : Ροδίτης, Παπαδημητριάδης, Σιγαλάκος, Φραγκάκης, Στουραϊτης, Βατίστας,  Παλούκης, Δημητρόπουλος, Γεωργίου, Αγραβαράς, Τσιτσίρης, Δαφνάκης, ΒρεττάκοςΙ, Βρεττάκος ΙΙ.

Προπονητές: Δημήτρης Δίελας + Δημήτρης Καλογερόγιαννης.


            ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2 (28/4/13)ΠΑΙΔΙΚΟ
Σημαντική νίκη για τους παίδες μετά από ένα πολύ δυνατό ματς την Κυριακή στο γήπεδο της Χαραυγής.
Οι αντίπαλοι έπαιξαν υπέρμετρα σκληρά για να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας, η οποία προηγήθηκε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με τον Φωτιάδη μετά από ωραία προσπάθεια του Τσιπά. Μετά το γκολ οι Ν. Ευγενείας ξέφυγαν από τα όρια στα μαρκαρίσματα τους και είχαν την τύχη να ισοφαρίσουν από εμφανή θέση off-side.  
Η ομάδα μας, με στόμφα νικητή δεν πτοηθήκε απο την αδικία αυτή, συνέχισε να κυνηγάει το γκολ της νίκης και κέρδισε πέναλτι μετά από «δολοφονική» ενέργεια αντίπαλου αμυντικού πάνω στον Τσιπά. Το ματς πήγε να τιναχτεί στον αέρα, αλλά όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο Φωτιάδης εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το τελικό 2-1


 Εθνικός : Ψαρός, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ζούπα, Μπαλοδήμας, Παλούκης,  Κατσάρας, Φωτιάδης, Σαμαράς, Αλιάσι, Δήμας, Τσιπάς,  Δημητρόπουλος.
Προπονητής: Δημήτρης Δίελας

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment