Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πρός αποκατάσταση της αλήθειας

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε απο την διοίκηση της ομάδας του Εθνικού γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί η αλήθεια για κάποια πράγματα που ειπώθηκαν  απο την πλευρά του Μοσχάτου μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης. Η Πειραική ομάδα  εκφράζει τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι διάφορες δηλώσεις και πράξεις παραγόντων δυναμιτίζουν το κλίμα,ενώ ξεκαθαρίζει ότι τα σχόλια για τρίτους θα πρέπει να γίνονται με μέτρο και σύνεση ..


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:





Αγαπητέ κύριε Φαναρίτη ,Πρόεδρε της ΑΕ Μοσχάτου ,
Σαν φιλική συμβουλή θα σας προτρέπαμε να αποφασίζετε τη στάση σας και τα λεγόμενα σας με μια λογική συνέχεια και όχι να λέτε/πράττετε άλλα κατά την ημέρα των αγώνων και διαφορετικά μετά .
Σας φιλοξενήσαμε με απόλυτη ασφάλεια στο γήπεδο του Ρέντη ,είδατε το παιχνίδι από εκεί που ζητήσατε να κάτσετε ,η αποστολή ήρθε και έφυγε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και κανένας από την εξέδρα δεν έβρισε εσάς  ή  την γείτονα πόλη του Μοσχάτου . Μετά από αυτό επιδοθήκατε σε ένα κρεσέντο δηλώσεων που απείχαν παρασάγγας από την πραγματικότητα . Δηλώσεων που εκ των υστέρων σας ανάγκασαν να κρατήσετε εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας και περιέργως φιλική προς τρίτους . Κυριακή κοντή γιορτή λένε στον τόπο μας και θα δούμε την άλλη Κυριακή με το πέρας των μπαράζ αν θα έχετε τόσο ‘αγωνιστικότητα’ και ‘ψυχή’ να βγάλετε με την Πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Βύρωνα .
Στα του αγώνα της Τετάρτης … Μετά τα ήξεις αφήξεις δίνω δε δίνω εισιτήρια (το έχουμε ξαναδεί το έργο) και αφού εμείς κάναμε το καθήκον μας να προστατεύσουμε την αποστολή μας ,είδαμε ένα παιχνίδι στο οποίο 30 παιδάκια 12 έως 15 ετών έβριζαν από την κερκίδα χυδαία των Εθνικό και πέταξαν πέτρες (!?)  .Όλα αυτά προφανώς με την ανοχή σας και ελπίζω όχι προτροπή σας .
Εσείς απλά λέγατε ‘γήπεδο είναι’ . Προς τιμήν τους οι φίλαθλοι του Εθνικού δεν αντέδρασαν (όπως δεν είχαν αντιδράσει και στον τελικό του κυπέλλου) χωρίς αυτό να είναι δείγμα αδυναμίας αλλά ανωτερότητας . Εκτός των ‘φανατικών’ με τα ωραία συνθήματα , είδαμε τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές του Μοσχάτου (ένας εξ αυτών και ο Μπάλας) να βρίζουν χυδαία παίχτες και φιλάθλους από το πρώτο λεπτό. Όταν οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος του Εθνικού καλώς ή κακώς διαμαρτυρήθηκαν για το ανύπαρκτο πέναλτι/εφεύρεση του διαιτητή και του επόπτη (ούτε εσύ δεν θα το έδινες Κύριε Φαναριτη) οι ποδοσφαιριστές σου προπηλάκισαν τον Τσαραούση και άλλους παίχτες (δες το video που όλως τυχαίως ανέβηκε κομμένο και ραμμένο κατά το δοκούν) . Επειδή διατείνεσαι ότι μεγάλωσες στο Πασαλιμάνι σου υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι όποιος προκαλεί μια χειροδικία ενίοτε πληρώνει και τις συνέπειες . Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με το νεαρό ποδοσφαιριστή Μπάλα και απόλυτα καταδικαστέο όπως τραγικό είναι να προπηλακίζετε (υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση) ένας άνθρωπος του επιπέδου και χαρακτήρα του Κυρίου Μακρή . Το ότι ο κύριος Μακρής θα ακολουθήσει την δικαστική οδό είναι θέμα δικό του όμως εμείς στην οικογένεια του Εθνικού  γνωρίζουμε και το πόσο συντετριμμένος είναι για την κίνηση του αλλά και τα προβλήματα στην υγεία του που έχουν προκληθεί από την επίθεση των ποδοσφαιριστών. Το ότι έφτασε σε αυτό το σημείο όμως είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει εμάς . Το δικό ΜΑΣ θέμα ως παράγοντες αγαπητέ Στέφανε είναι να σταματήσουμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα . Το δικό ΜΑΣ θέμα Στέφανε είναι να εννοούμε ότι προσπαθούμε να διαπαιδαγωγήσουμε παίχτες και φιλάθλους και να μην αφήνουμε 12χρονα να βρίζουν σαν νταλικέρηδες ,Γενικούς Αρχηγούς να βρίζουν τα θεια (με παρέμβαση μας ο Γ.Αρχηγός του Μοσχάτου απέφυγε το αυτόφωρο) και ποδοσφαιριστές να φέρονται προκλητικά και αντιαθλητικά (ρώτησε το Χαλιμούρδα και το Σάμιο για τους οποίους ζητούσες να φέρουν πάγο για τα τραύματα τους).
Το πολύ facebook θα μας καταντήσει πιο γραφικούς και από τη Σαντορίνη οπότε καλό είναι τα  σχόλια για τρίτους να γίνονται  με μέτρο και σύνεση γιατί όποιος εύκολα κρίνει κρίνεται.
Να είσαι καλά ,αυτά που έχω πει κατά καιρούς για εσένα ισχύουν γιατί τουλάχιστον από αυτήν την πλευρά θα βρεις συνέχεια λόγων, θέσεων και πράξεων .

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment