Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τραγωδία!!!

Εξαιρετικά δύσκολο πλέον είναι  το όνειρο της ανόδου στην Γ Εθνική για την ομάδα μας μετά την ήττα με 1-3 από τον Χαραυγιακό εντός έδρας. Οι "Κυανόλευκοι" πλήρωσαν  το κακό πρώτο μέρος όπου οι φιλοξενούμενοι του Αλβέρτου Παπαδάκη  σε τέσσερις επιθέσεις σκόραραν τρία γκολ..Στο άλλο ματς Δόξα Βύρωνα-Μοσχάτο  2-0.. Πλέον οι Βυρωνιώτες έχουν το απόλυτο με 9 βαθμούς, 4 ο Χαραυγιακός, 3 ο Εθνικός και 1 το Μοσχάτο...


To γήπεδο είναι ντυμένο στα μπλέ..Η 11άδα της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Aνδριόλας,Γκορόγιας,Ξενιτόπουλος,Γαλάνης,Κάνδιας, Χαλιμούρδας,Σάμιος,Παυλόπουλος, Λύγκος,Σαλίμπασα,Σταφσουλάι
Aπό την άλλη πλευρά ξεκινούν οι: Κωνσταντάρας, Γουσούλης,Παπαδημήτριου,Ράμμος,Μπρούνο,Τσιούγκος,Νικολα,Κρητικός,Τσούνι, Τζανέτος, Τσαφταρίδης.
Aκρως επιθετικό για τον Εθνικό το ξεκίνημα του ματς που πιέζει....
0-1 o Xαραυγιακός στο 22.Το γκολ μπήκε ύστερα απο λάθος της άμυνας με τον σκορερ του Χαραυγιακού,Νικόλα  να βγαίνει μόνος του με τον Ανδριόλα.
Δύο λεπτά μετά, ο Γκορόγιας, κάνει λόμπα προς το τέρμα ,διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.
Ο Εθνικός βγαίνει να ισοφαρίσει ,αλλά αφήνει χώρους και σε μία ακόμα φάση ,οι  φιλοξενούμενοι χάνουν ευκαιρία με σουτ που περνάει εκτός τέρματος.
Δέυτερο γκολ για τον Χαραυγιακό ,με Τσαφταρίδη. O Χαραυγιακός κυριαρχεί και σκοράρει και τρίτο γκολ στο 44 με τον Τζανέτο.  0-0 το Δόξα-Μοσχάτο..
Αθανασόπουλος και Ηλιοπουλος πήραν τις θέσεις Παυλοπουλου και Σαλίμπασα.
Καλύτερος ο Εθνικός που χάνει ευκαιρίες ,αλλά ο Χαραυγιακός στις αντεπιθέσεις είναι Θάνατος..Μειώνει ο Εθνικός με τον Σάμιο σε 1-3..Κόκκινη ο Γαλάνης για διαμαρτυρία..
Ο Εθνικός κέρδισε  πέναλτι , ο Χαλιμούρδας στέλνει τη μπαλα στο δοκάρι σε πέναλτι που έκανε ο Παπαδημητρίου...

Διαιτητές: Σκουλάς, Τασιόπουλος-Τσιγγινές (Θεσσαλίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανδριόλας, Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος (62' Μιχαήλ), Γαλάνης, Κάνδιας, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλόπουλος (46' Αθανασόπουλος), Λύγκος, Σαλίμπασα (46' Ηλιόπουλος), Σταφσουλάι
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Γουσούλης, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπρούνο (65' Καρζής), Τσιούγκος, Νικόλα, Κρητικός, Τσούνη (81' Κουλουρίδης), Τζανέτος, Τσαφταρίδης (89' Κουντουριώτης).


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment