Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικός-Αστέρας Βάρης 1-3

Πρώτη  ήττα στον Β γύρο για τον Εθνικό μας  με 1-3 από τον Αστέρα Βάρης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Στο 18, ο Ιωσήπου απέκρουσε δύσκολα το απευθείας κόρνερ του Στρατάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Βουτσινάς είπε όχι στο σουτ του Ντάγκρα.
Στο 21, οι φιλοξενούμενοι , που ήταν  επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, κατάφεραν να ανοίξουν  το σκορ με σουτ του Ντάγκρα, και αφού ο Ιωσήπου έδιωξε με υπερένταση φάουλ του Μίρτσα ,έκαναν δύο τα τέρματα τους, όταν σε ακόμα μία αντεπίθεση, ο Χατζησάββας υποδέχτηκε όμορφα την πάσα του Μανιδάκη και πλάσαρε για το 0-2.
Στο 49' ο Κομνηνός  που μπήκε αλλαγή αντί του Στασινού,προειδοποίησε, όταν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ, όμως στο επόμενο λεπτό (50') ο Μαντζώρος μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ.
Στο 79, οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για χέρι του Χόρτσα μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι να μη δείχνει την εσχάτη των ποινών , ενώ η πίεση  γινόταν όλο και πιο έντονη.
Με όλο τον Εθνικό να βγαίνει μπροστά για να πιέσει υπήρχαν κενα και στο 83, ο Ντάγκρας βγήκε στην αντεπίθεση σκοράροντας για το 1-3.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος (88' Γερόλυμος), Λεωνιδόπουλος, Μίρτσα (61' Αλεξανδρόπουλος), Μάναλης, Αργυρίου, Βλάχος(46 Koμνηνός)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Ιωακειμίδης, Νιφαδόπουλος, Χόρτσας, Βασιλείου, Νικολακόπουλος, Καναβέτας (58' Παπασάββας), Αγκόλι (67' Γεωργιάδης), Χατζησάββας, Μανιδάκης, Ντάγκρας(84 Τσακιράκης).

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment